Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες της Green Hill



Το Σάββατο 28 Απριλίου κατά τη διάρκεια πορείας υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων που έγινε στο Montichiari της Ιταλίας, ομάδα 12 ακτιβιστών σκαρφάλωσαν τους φράχτες της Green Hill και απελευθέρωσαν περίπου 30 κουτάβια ράτσας beagle που προορίζονταν για ζωοτομία. Η Green Hill εκτρέφει σκυλιά beagle που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για πειράματα, λόγω της μεγάλης ανθεκτικότητας που έχουν στον καπνό και της ευφυΐας τους. Οι κατηγορίες που αποδίδονται στους συλληφθέντες ακτιβιστές από το ιταλικό κράτος είναι ληστεία, κλοπή και αντίσταση κατά της αρχής.
Μέσα στα εκτροφεία αναπαραγωγής ζώων, τα σύγχρονα Άουσβιτς, τα μη ανθρώπινα ζώα από την αρχή μέχρι και το τέλος της σύντομης ζωής τους βρίσκονται υπό αιχμαλωσία και εγκλεισμό. Κατά τη διαδικασία των πειραμάτων και της ζωοτομίας υποβάλλονται σε τρομερά επίπονες διαδικασίες και γίνονται δέκτες ωμής βίας. Όλη αυτή η βασανιστική επιστήμη έχει βασιστεί σε έναν κόσμο ανισότητας και εξουσίας που χρησιμοποιεί τα μη ανθρώπινα ζώα για το συμφέρον του ανθρώπου. Το μεγάλο μυστικό βρίσκεται στις μπίζνες των φαρμακευτικών εταιρειών που, όπως κάθε αφεντικό άλλωστε, ξεζουμίζουν και αποδυναμώνουν όποιον «αδύναμο» βρεθεί στο πέρασμα τους.
Η αύξηση της καταστολής τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Δράσεις ακτιβιστών, προσωπικές επαφές και συμμετοχή σε πορείες ποινικοποιούνται σε ένα απίστευτο κυνήγι μαγισσών που έχει στηθεί από τους μπάτσους. Μετράμε εκατοντάδες συλλήψεις αγωνιστών που βρίσκονται έγκλειστοι στα κρατικά κολαστήρια τόσο λόγω της ανατρεπτικής τους δράσης όσο και της πολιτικής τους ταυτότητας. Σε αυτούς τους πιο απαιτητικούς από ποτέ καιρούς, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και το χρησιμοποιούμε απλόχερα προς όποιον βρεθεί στα δίχτυα της κρατικής καταστολής έχοντας κάνει δράσεις απελευθερώσεων, επιθέσεις σε εξουσιαστικούς στόχους και σε όποιον πολεμά ενάντια στην κυριαρχία, τη βαρβαρότητα και την ανισότητα.

Λευτεριά σε όσους βιώνουν τον εγκλεισμό
Θάνατος στους βασανιστές ζώων
Καμία δίωξη στους συλληφθέντες της Green Hill
Αγώνας για ολική απελευθέρωση


Συνέλευση για την Αντισπισιστική Δράση
http://antispe.squat.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου